Обява в jobtiger.bg. Финансова институция предлага нощна работа за студенти (икономика, финанси). Обучение (добри условия), трудов стаж. Позицията – дилър, да не си помислите че е за нощен пазач! До тук добре. Името на компанията, обаче е поверително!!! В същото време за контакт е посочен адрес на електронна поща – secretary@fbclogos.com, както и телефон за връзка 852 72 12. Ха сега да видим дали можете да се досетите, коя е фирмата… (от мен да мине – още едно подсказване).
Според вас това е:
1. проява на недоглеждане
2. някаква форма на тестване на кандидатите
3. най-обикновена проява на непрофесионализъм от страна на HR-а на фирмата (явно е, че не ползват услугите на агенция за подбор на персонал…)
Етикети: Обяви за работа, ФБК Логос, jobtiger.bg
май 13, 2008 в 3:25 pm |
И трите, и трите предположения са верни!
юни 7, 2009 в 3:05 pm |
Всъщност в сайтове като rabota.bg е пълно с обяви от фирми, желаещи да останат анономни, но даващи мейли с домейн, който издава всичко.
Въпросът, който ме тормози, е защо името на компанията трябва да е поверително?
юни 10, 2009 в 11:27 am |
На тази обява явно хич не й върви. Мине не мине месец и отново се появява в jobtiger. Но днес ми направи впечатление, че името на фирмата вече не е конфиденциално.