MME Shifts

График на работа на смените в Мини Марица-изток ЕАД

Приложнието визуализира графика на работа на 4 смени (дневна, нощна, почивка, почивка) в Мини Марица-изток ЕАД. Има възможност за избор на смяна по подразбиране – от А до Г, съгласно приетото обозначаване на смените. Предстои да бъде имплементиран и график на работа на 2 смени (работа, почивка).

Приложението НЕ е „официално“ и по никакъв начин НЕ е свързано с или одобрено от Мини Марица-изток ЕАД. Поради това, използвайки го, се съгласявате, че не нося отговорност при несъответствие или други проблеми напр. временна промяна в графика на работа (напр. от работа на смени към работа само редовна дневна смяна). С други думи, ползвате приложението на своя отговорност, „за сведение“.

Разрботвам приложението като хоби проект. Разпространява се безплатно, включително без реклами в самото приложение. Ако Ви харесва, мислите че е полезно (върши Ви работа) и искате да ме поощрите – може да го направите през ePay.bg (КИН: 1116412698).
undefined
Забележка: В приложението са използвани икони от Icons8.

16 коментара to “MME Shifts”

 1. Кремена Says:

  Здравейте,как и от къде изтегля приложението за IOS

  • Боян Says:

   Здравей, Кремена. Благодаря за интереса Ви към приложението. Към момента приложението е налично само за Android. Принципно кода е cross-platform, т.е. не би трябвало да има проблем да се компилира за iOS, но честно казано нямам интерес и намерение да пробвам да го компилирам за iOS, да го тествам, публикувам и т.н. Отделно за да го публикувам в AppStore ми е необходим акаунт на разработчик, регистрацията за който струва 99USD (за сравнение за Android таксата за акаунт на разработчик е 25 USD, които съм си платил).

 2. Александър Says:

  Приложението не е налично за теглене.

  • Боян Says:

   Здравейте, Александър. Да, преди няколко месеца от Google го свалиха, понеже в него имаше информация как да се направи дарение в ePay (по желание). Според техните правила това трябвало да става само през тях (т.е. евентуално да пусна и платена версия). Поради различни ангажименти и тъй като това ми е съвсем страничен проект – направих го за семейството (брат ми работи в ММИ), все още не ми е останало време да преработя приложението и да премахна този текст. Мога да ви изпратя линк от където да свалите apk-то на приложението, ако желаете. В този случай ще трябва да го инсталирате като от untrusted source.

  • Боян Says:

   https://www.dropbox.com/s/s5b762m42u5l14s/20102.apk?dl=0

   Това е последната версия 2.1.2. Евентуално, ще трябва да разрешите инсталиране на приложение от несигурен източник (някъде от Настройките на телефона). Позволенията, които иска – вибрация и достъп до Storаge (за да съхрани настройките за смяна по подразбиране).

 3. Александър Says:

  apk files can’t be previewed

  До това достигам и не може да се изтегли.
  Пратете го на aleksand@abv.bg.
  B
  Благодаря.

  • Боян Says:

   Ако кликнете върху линка и ви покаже това съобщение – горе в дясно има падащо меню. Пише Open, но като се кликне на стрелката има и опция Download.
   Другия вариант – десен клик с мишката върху линка и избирате Save Link as…

 4. Valq Says:

  Моля за линк за приложението

 5. Евелина Гайдажиева Says:

  Привет 😊
  Откъде може да се изтегли приложението за работния календар на Мини Марица Изток ?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: